Find bedste Tahin blandt 20 Produkter, 4 Brands og 9 Forhandlere her på Tahin.dk

Bedste Renée Voltaire Tahin: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Renée Voltaire tahin på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Hvid Tahin Ø

  Hvid Tahin Ø

  Priser og varianter

  • Økologisk tahin lavet af sesamfrø
  • Perfekt til dressinger og som spread
  • Opbevares køligt og tørt
  • Sundt og bæredygtigt produkt
  • Ingen tilsat salt

  Hvorfor vælge Hvid Tahin Ø?

  Hvid Tahin Ø er en økologisk tahin, der er lavet af økologiske hvide, afskallede sesamfrø. Frøene ristes og derefter males til en cremet og let tahin, der har en nøddeagtig smag. Dette produkt er perfekt som ingrediens i diverse dressinger eller som spread på kiks.

  Hvid Tahin Ø opbevares bedst tørt og køligt. Efter åbning skal det opbevares i køleskabet, hvor holdbarheden er en måned. Produktet indeholder kun afskallede sesamfrø af økologisk og biodynamisk oprindelse, og er dermed både sundt og bæredygtigt. Det er værd at bemærke, at produktet indeholder allergener i form af sesam.

  Næringsindholdet i Hvid Tahin Ø pr. 100 gram er 2774 kJ / 671 kcal energi, 60 gram fedt, 9,5 gram mættede fedtsyrer, 1,7 gram kulhydrater, 1,1 gram sukkerarter, 8,3 gram kostfibre og 27 gram protein. Der er ingen tilsat salt i dette produkt.

  Hvid Tahin Ø er leveret af AcuPharma A/S fra Roskilde, og har oprindelse fra GR-BIO 01, et ikke-EU jordbrug. Produktet har stregkode 7340130505659 og varenummer 26987.

  Samlet set er Hvid Tahin Ø en sund og velsmagende ingrediens, der kan bruges i mange forskellige retter og er både økologisk og bæredygtigt produceret.

  Perfekt i dressing, hummus eller som spread på f.eks. kiks.

  Andre mærker af tahin

  På vores liste her har vi samlet de Renée Voltaire bedste tahin på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tahin til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top