Bedste Clearspring Tahin - se top 1

blandt 1 tahin
Tahin sort sesam Ø

Fundet hos Helsam

Tahin sort sesam Ø

36 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Økologisk tahin af sorte sesamfrø
  • Kraftigere, dybere og nøddeagtig smag
  • Lavet af nøje udvalgte sesamfrø
  • Højt næringsindhold af fedt og protein
  • Fri for gluten, lactose og tilsætningsstoffer

Længere beskrivelse af Tahin sort sesam Ø:

"Tahin Sort Sesam Ø" er en økologisk tahin lavet af sorte sesamfrø fra Clearspring. Sort sesam giver en kraftigere, dybere og mere nøddeagtig smag end hvid sesam, hvilket gør denne tahin til en populær ingrediens i både middelhavs- og mellemøstlige køkkener.

Clearsprings økologiske tahin-serie er fremstillet af en tredje-generations familieproducent i Europa, som har lavet tahin siden 1949. De bruger kun de fineste, nøje udvalgte økologiske sesamfrø, som ristes og derefter males til en glat pasta. Denne tahin er lige så lækker, som den er alsidig, og den kan bruges til en bred vifte af anvendelser - fra hummus, salatdressinger, dips og smørepålæg til desserter og bagning.

"Tahin Sort Sesam Ø" indeholder kun én ingrediens, nemlig økologiske sorte sesamfrø, og er derfor velegnet til vegetarer og veganere. Den er desuden fri for gluten, lactose og tilsætningsstoffer.

Næringsindholdet i "Tahin Sort Sesam Ø" er højt, da den er rig på fedt og protein. Pr. 100 g indeholder den 2602 kJ / 630 kcal, 55 g fedt (heraf 9,4 g mættede fedtsyrer), 1 g kulhydrat (heraf 0,8 g sukkerarter) og 26 g protein. Den indeholder desuden ingen salt.

"Tahin Sort Sesam Ø" er produceret af NatureSource og har oprindelse i ikke-EU jordbrug. Varenummeret er 51970, og stregkoden er 5021554004509.

    Farve
  • Sort
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top